Mission

Mens de fleste danskere tilbringer mere og mere tid indendørs foran computer-, ipad- eller telefonskærmen, ser vi desværre også en stigning i andelen af befolkningen med dårligt mentalt helbred. Alt for mange kæmper med stress, angst, depression og ensomhed. 

Embraced by Nature ønsker at inspirere mennesker til at finde tilbage til naturen. I naturen er vi alle velkomne som vi er, i naturen kan vi finde ro og i naturen kan vores sind få en velfortjent pause.

Om Anne

Jeg er certificeret Nordisk Skovbadsguide fra Naturrefugium og Naturterapeutisk Mindfulnessinstruktør fra Nina Lerche. 

Jeg er oprindelig uddannet økonom og har igennem hele min karriere haft stor fokus på trivsel hos mine kolleger – blandt andet gennem arbejdet som tillidsrepræsentant.

Personligt mærker jeg en enorm glæde og ro ved at være i naturen, og jeg er sikker på, at naturen kan gøre en forskel for mange mennesker. Hvis jeg kan guide vejen ud i naturen, vil det være en stor glæde.

Om Embraced by Nature

Embraced by Nature er stiftet i 2022 og tilbyder skovbad og naturterapeutisk mindfulness sessioner i naturen. Sessioner kan foregå i grupper eller individuelt – og som en del af et forløb eller en enkeltoplevelse. Sessioner afholdes i naturområder i hovedstadsområdet.